VR1 wint ook laatste 2 wedstrijden!

Na het kampioenschap waren er nog 2 wedstrijden te voetballen. Op een doordeweekse woensdag uit in Nieuwendijk en op een zaterdag thuis tegen SSC.

Woensdagavond 8 mei waren wij het voorprogramma van een bepaalde Champions League wedstrijd waar vele niet meer aan herinnerd willen worden. De weg naar Nieuwendijk weet iedereen wel te vinden, maar die oprit van het voetbalveld blijft toch altijd even zoeken. Zo presteerde Esmee en haar metgezellen het om als eerste weg te rijden en toch om een ruime 5 minuten achterstand als laatste de kleedkamer binnen te komen.

Net als wat vele voorprogamma’s betreft: daar kijkt niemand naar. Was het ook in Nieuwendijk bijzonder rustig op het complex. Er stond duidelijk niet meer op het spel voor beide teams en het was dan ook niet om aan te zien. Er is dan ook weinig bijzonders te melden, Raïsa die iemand in de eerste minuut naar de huisarts slingert bijvoorbeeld, niks wat we niet gewend zijn.

De 0-1 viel pas laat in de 2de helft toen Mirte vR de bal zo voor gaf dat ie echt niet meer te missen was voor Shanna.

In de 2de helft kon Mirte vR zelf alleen op de keepster af en schoot in de verre hoek de 0-2 binnen. 2minuten later schoot Sanne met een karatetrap een corner binnen voor de 0-3.

10 dagen later mochten we thuis met een heerlijk zonnetje aantreden tegen SSC.  Nadat alle autisten weer bekoeld waren omdat we in een andere kleedkamer zaten, kon de wedstrijd beginnen. Maar niet voordat we de een vriendelijk bloemetje van onze tegenstander in ontvangst hadden genomen en liefkozend in een bidon hadden gezet.

SSC staat tot op heden laatste in onze competitie en we waren het dus aan onze stand verplicht om hier te winnen met een redelijk aantal doelpunten. Het eerste kwartier werd dan ook meteen een standpunt gezet met een 4-0 voorsprong. Doelpuntenmakers Mirte vR 1x, Shanna 3x.

Het volgende kwartier verslapte Achilles wat en kwam het niet tot scoren totdat Sanne aan de rechterkant haar tegenstanders voorbij snelde en een perfect afgemeten voorzet gaf die Shanna binnen kon koppen. 5-0!

Het laatste kwartier was de zin toch weer teruggevonden en kon de keepster van SSC weer 4 keer vissen tot een ruststand van 9-0! Doelpuntenmakers Nena 1x, Shanna 3x.

De 2de helft was het beste er wel vanaf en probeerde de coach het team te motiveren door te roepen bij 150 goals voor krijgen we een bbq. Echter wist iedereen dat die bbq toch wel kwam en dus waren er in de 2de helft in totaal maar 4 doelpunten te zien. Doelpuntenmakers Tabitha 1x, Shanna 3x

Met een 13-0 winst sluiten we de competitie af en volgend jaar zal u ons terug zien in de 4de klasse.