Informatie

Welkom als partner van Achilles Veen!

 

Binnen onze vereniging zijn sponsoren zeer belangrijk. We zijn blij met onze vele en trouwe sponsoren, die wij eigenlijk liever partners noemen, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. De sportieve ambities alsook de groei van de club zorgen namelijk ook voor hogere kosten, terwijl we proberen de vereniging voor iedereen (financieel) toegankelijk te houden/maken. Achilles Veen is een bruisende en gezellige vereniging met een snelgroeiende jeugdafdeling, een bloeiende meiden- en vrouwenafdeling en een stabiele seniorenafdeling en heeft ongeveer 400 leden. Daarnaast worden er diverse activiteiten rondom, maar ook buiten het voetbal, georganiseerd op onze accomodatie. Kortom, Achilles Veen is een vereniging die midden in de samenleving staat en haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

 

Stichting sponsoring Achilles Veen

De stichting bestaat uit een actieve groep van lokale ondernemers die vrijwillig de belangen van de stichting behartigen en daarmee financieel en praktisch ondersteunend zijn aan de club Achilles Veen. Het budget van de stichting wordt besteed aan 3 belangrijke doelstellingen, namelijk:
Het streven van de club om op een zo aantrekkelijk/hoog mogelijk niveau te voetballen, zonder de identiteit van een dorpsclub te verliezen; hetgeen onder andere betekent, dat er onkostenvergoedingen betaald moeten worden aan de spelers en staf die niet in Veen woonachtig zijn. Ten tweede faciliteren en investeren wij in, en verrichten onderhoud aan, onze accommodatie de Hanen Weide; het sportpark is ons uithangbord en wij doen er alles aan om deze in topconditie te houden. De derde doelstelling is het ondersteunen van de jeugdafdeling, zodat die op een zo goed mogelijke manier worden begeleid en opgeleid. Voor de realisering van deze doelstellingen is de stichting actief in werving van gelden en overeenkomsten. Daardoor kan de vereniging alle aandacht richten op het eigen doel, n.l. organisatie van het voetbalgebeuren en alles wat daarbij hoort.

 

Werkwijze:

Zoals hierboven al benoemd, in onze visie op sponsoring streven we naar samenwerking in een partnerschap: sponsoring is immers meer dan alleen geld incasseren van de sponsor. Wij willen graag een langdurige samenwerking. De stichting verhuurt reclameborden aan bedrijven, verkoopt sponsorpakketten, werft adverteerders voor de presentatiegids of maakt speciale afspraken met gegadigden voor een alternatieve reclame/ondersteuning; bijvoorbeeld op de tribune, het tenue, op het scorebord, via narrowcasting, een specifiek evenement etc. Belangrijk is uiteraard, dat een sponsor niet alleen bijdraagt aan de financiële middelen van de club, maar dat alle sponsoren een “club’ vormen, waarvan men graag deel uitmaakt. Enerzijds voor de sportbeleving, maar ook voor de saamhorigheid en de gezelligheid. Aan dit facet wil het stichtingsbestuur veel aandacht besteden door het organiseren van sponsorbijeenkomsten, rond de voetbalwedstrijden maar ook daarnaast, waarbij ook externe gasten aanwezig kunnen zijn (voor sportbeleving en voor entertainment). Wij praten daarom niet altijd over sponsors maar over partners, bedrijven en personen die voor langere tijd aan onze club verbonden zijn. Bij een partnerschap moet het van 2 kanten komen, dus onze waardering en tegensprestatie aan de sponsoren is naast de uitgingen rond het veld in de vorm van toegang tot onze businesslounge, een jaarlijks terugkerende sponsordag en speciale avonden waar onze partners voorrecht van uitnodiging hebben.

 

Sponsorhome ‘t Swarte Schaep

Tijdens thuiswedstrijden van ons eerste elftal zal onze businesslounge geopend zijn voor onze stersponsoren. Hier worden na de wedstrijden de interviews met de trainers gehouden, de pupil van de week in het zonnetje gezet, en komen er spelers en staf hun woordje doen. Ook worden er regelmatig nieuwe sponsorpartners voorgesteld of een mogelijkheid geboden om een bedrijfspresentatie te doen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Netwerken in een informele sfeer!

Ook is ons sponsorhome te gebruiken voor u als partner, om bijvoorbeeld te vergaderen of een feestje te organiseren op een unieke locatie, met alle voorzieningen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Mogen we ook rekenen op u als onze partner?

 

Achilles Veen kent een breed scala aan sponsormogelijkheden en de sponsortarieven starten (relatief) laag. Hiermee hopen we elk bedrijf of organisatie een passende aanbieding te kunnen doen. Heeft u andere wensen of ideeën? Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met een van de leden van de stichting: sponsoring@achillesveen.nl

 

Van harte welkom!

 

Stichting Sponsoring Achilles Veen