Voorverkoop Achilles Veen – Unitas

Woensdag 27 oktober speelt Achilles Veen 1 een thuiswedstrijd in de eerste ronde van de TOTO KNVB beker tegen Unitas uit Gorinchem. Voor deze wedstrijd dient iedereen entree te betalen, ook leden van Achilles Veen.

De entree bedraagt € 5,00 per persoon en de eerste toegangskaarten kunnen aanstaande vrijdag na afloop van de Algemene Ledenvergadering worden aangeschaft. Ook kunnen donderdag 21 oktober vanaf 19:30 uur in de kantine kaarten gekocht worden.

Mocht het nou niet gelukt zijn om via de voorverkoop een kaartje te kopen. Dan is er altijd nog de mogelijkheid om aan de poort entree te betalen. Daar kan niet gepind worden. Wel willen we iedereen vragen om zoveel als mogelijk in de voorverkoop kaarten aan te schaffen om de toegang tot het sportpark vlot door te laten lopen. Het sportpark is geopend vanaf 18:30 uur.

QR-code
Omdat de wedstrijd onder de vlag van het betaalde voetbal valt zijn er andere regels voor toegang tot het sportpark. Naast een toegangskaartje heb je ook een geldige QR-code in de Corona Check App en een legitimatiebewijs nodig. Iedereen zal voor toegang tot het sportpark gecontroleerd moeten worden. Ben je niet gevaccineerd? Dan kan je toch via testen voor toegang gratis aan een geldige QR-code komen.