Voorbeschouwing Smitshoek – Achilles Veen

Na twee keer achtereen op De Hanen Weide te hebben gespeeld, mag Achilles Veen 1 zaterdag 14 april weer een keer in een uitwedstrijd aantreden. En wel in Barendrecht tegen het plaatselijke Smitshoek.

Vorig seizoen wist Achilles Veen 2 maal te winnen van de ploeg uit Barendrecht, maar op 9 december 2017 werd het in Veen 0-0. Achilles Veen was toen duidelijk de betere ploeg en creëerde veel kansen die er helaas voor de groen-witten allemaal niet in gingen. De grootste kans was zo’n 10 minuten voor tijd. De toegekende strafschop belandde op het B-veld. Hopelijk lukt het Achilles Veen zaterdag weer om zoveel kansen te creëren en wellicht dat er dan wel een paar benut worden, zodat we weer een keer 3 punten kunnen meenemen na een uitwedstrijd.

Smitshoek zal echter alle zeilen bij zetten om de punten in Barendrecht te houden. Momenteel bivakkeren de gastheren op de 13e plaats, die goed is voor een plaats in de nacompetitie. Rijsoord staat 1 puntje boven Smitshoek, maar heeft wel 3 wedstrijden meer gespeeld. Er zijn voor Smitshoek dus nog volop kansen om zich veilig te spelen. Achilles Veen zal het zaterdag dus zeker niet cadeau gaan krijgen.

De wedstrijd in Barendrecht begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gerrit Fikkert uit Hellendoorn.

Adres Sportpark Smitshoek
Smitshoeksebaan 25
2993 BZ  BARENDRECHT