Voorbeschouwing Juliana ’31 – Achilles Veen

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 3 februari mag Achilles Veen op bezoek in Malden bij het plaatselijke Juliana ’31. Het standaardelftal  van Juliana ’31 in de zondagafdeling promoveerde in 2009 naar de Hoofdklasse/4e divisie en maakte sindsdien 3 maal een uitstapje. Twee maal kwam de ploeg gedurende 1 seizoen uit in de Derde Divisie en eenmaal werd een stapje terug gedaan naar de Eerste Klasse, maar daar werd meteen weer een kampioenschap afgedwongen. Afgelopen seizoen eindigde de ploeg op de derde plaats in de Vierde Divisie B.

Op dit moment staat Juliana ’31 in de middenmoot op de negende plaats. Afgelopen zondag werd op bezoek bij Unitas ’30 met 1-1 gelijkgespeeld. Meest in het oog springende resultaat voor de ploeg uit Malden is dit seizoen een 2-1 thuisoverwinning op Dongen. Op 9 september kwamen ze op bezoek in Veen. Door doelpunten van Ray Versluis en Glenn Kools trok Achilles Veen toen met 2-1 aan het langste eind.

Achilles Veen kan na de resultaten van afgelopen weekend stiekem weer omhoog kijken. Op de Hanen Weide werd in de slotfase koploper Goes met 2-1 verslagen door een rake kopbal van Melle Mandemakers. Nummer 3 Best Vooruit wist nummer 2 Dongen te verslaan en zo staat Achilles Veen nog ‘maar’ 4 verliespunten achter Goes, Dongen en Best Vooruit. Maar als de groenwitte equipe van Dennis van der Steen mee wil blijven doen om de bovenste plaatsen zal er aanstaande zaterdag in Malden uiteraard wel gewonnen moeten worden.

Uw steun is daarbij natuurlijk meer dan welkom! De wedstrijd begint om 18:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Oscar van Hoof. Hij wordt geassisteerd door Kevin Rombouts en Bart Wilbers.

Sportpark De Broeklanden
Broekkant 39
6581 AC  MALDEN