Voorbeschouwing Jong FC Den Bosch – Achilles Veen 1

Afgelopen zaterdag wist Achilles Veen 1 voor het eerst in 3 jaar de openingswedstrijd van de competitie te winnen. Het werd op De Hanen Weide 2-1 voor de groen-witten tegen sv Noordorp.

Een goed begin van de competitie dus voor de nieuwe hoofdtrainer Giovanni Franken. Dit goede begin mogen zijn manschappen aanstaande zaterdag voortzetten in een uitwedstrijd in stadion De Vliert in Den Bosch. Jong FC Den Bosch is dan de tegenstander. Waarschijnlijk ook een lastige tegenstander, omdat bij dit soort opponenten altijd lastig in te schatten is wat voor ploeg er aan de aftrap verschijnt.

FC Den Bosch heeft de afgelopen transferperiode, na de overname van de club door Kakhi Jordania, maar liefst 14 nieuwe spelers aangetrokken. Dit zal ongetwijfeld ook zijn uitwerking hebben op de selectie waarmee Jong FC Den Bosch wekelijks op pad kan.

De technische staf van Achilles zal echter ongetwijfeld uit gaan van de eigen kracht en de spelersgroep zal ook weer tot het uiterste gaan om wederom 3 punten te pakken.

Zoals eerder vermeld wordt de wedstrijd gespeeld in Stadion De Vliert. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter M. Jobse uit het Zeeuwse Sint Laurens en de aftrap zal rond de klok van 18:00 uur verricht worden.

Adres Stadion De Vliert
Victorialaan 21
5213 JG  ‘s-Hertogenbosch