Voorbeschouwing EVV Echt – Achilles Veen

Teamfoto-2023-2024

Na afgelopen zaterdag in een thuiswedstrijd wederom niet gescoord te hebben (0-0 tegen Unitas ’30) gaat Achilles Veen 1 weer punten proberen te pakken in een uitwedstrijd. De reis gaat naar het Limburgse Echt om het daar op te nemen tegen het plaatselijke EVV Echt.

EVV Echt is een club die de afgelopen jaren steevast in de top van het zondagvoetbal speelde. Dit seizoen staat de Limburgse formatie in de middenmoot van de Vierde Divisie op de negende plaats met 2 puntjes minder dan Achilles Veen, dat op de zesde plaats staat.

Afgelopen zaterdag verloor EVV Echt met 4-2 van Halsteren. Achilles Veen speelde die zaterdag thuis tegen Unitas ’30 en kwam voor de derde keer op rij in een thuiswedstrijd niet tot scoren. De kansen op een overwinning waren er zeker, maar die waren niet besteed aan de Veense voorwaartsen en zo moest het publiek opnieuw een doelpuntloze wedstrijd aanschouwen.

Achilles Veen heeft absoluut een driepunter nodig om de aansluiting met de (sub)top in de competitie te houden en daar zal zaterdag uiteraard alles aan gedaan worden.

De wedstrijd begint aanstaande zaterdag pas om 18:00 uur en staat onder leiding van Nicholas Henon. Hij wordt daarbij geassisteerd door Tom Colen en Rienk-Jan Jansen.

Locatie:
Sportpark In de Bandert
Sportpad 3
6101 LJ  ECHT