Voorbeschouwing DUNO – Achilles Veen

Teamfoto zonder tekst

Na een prachtige bekerwedstrijd afgelopen woensdag, waarin Achilles Veen derde divisionist Unitas overklaste (4-0) en zich voor het eerst in de clubhistorie plaatste voor de tweede ronde van de KNVB beker, kan het nagenieten niet al te lang duren. Het vizier moet weer op scherp richting DUNO uit aanstaande zaterdag.

Achilles Veen is niet best aan de competitie begonnen en staat op de twaalfde plaats met slechts 7 punten. Het wilde voetballend allemaal niet lukken, maar afgelopen woensdag is wellicht de weg naar boven ingezet. Achilles Veen speelde verre weg de beste wedstrijd van het seizoen en dat moet ongetwijfeld vertrouwen geven voor het treffen van aanstaande zaterdag in Doorwerth.

DUNO staat op een gedeelde negende plaats met 12 punten. De laatste speelronde speelden ze knap gelijk tegen koploper Rijnvogels en hoogvlieger Capelle werd ook al op een gelijkspel gehouden.

De wedstrijd begint zaterdag om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Ron Collé. Hij wordt daarbij geassisteerd door Brett van Ool en Wesley Ruter.

Sportpark De Waayenberg
W.A. Scholtenlaan 138
6865 NA DOORWERTH