Voorbeschouwing Argon – Achilles Veen

Zaterdag wacht voor Achilles Veen 1 een uitbeurt. Het mag op bezoek in Mijdrecht bij het plaatselijke Argon.

De statistieken tussen beide ploegen zijn niet bepaald spannend te noemen. Achilles Veen en Argon troffen elkaar slecht drie keer eerder met louter gelijke spelen als resultaat. De 1-1 aan het begin van dit seizoen werd in Veen toch een beetje als een domper gezien. Gezien de huidige ranglijst lijkt dit ook wel terecht te zijn.

Argon bivakkeert momenteel op de laatste plaats met vier punten achterstand op nummer 15 RVVH. De beruchte streep om degradatie te ontlopen is echter nog een stuk verder weg. Op de 14e plaats, die recht geeft op het spelen van nacompetitie, staat AFC met een voorsprong op Argon van 9 punten.  Argon zou dus de wedstrijd van zaterdag weleens kunnen zien als een laatste strohalm om misschien toch nog aan te haken. De Veense manschappen zijn dus gewaarschuwd!

Als Achilles Veen deze competitie nog een rol van betekenis wil spelen, zal er ook gewonnen moeten worden. Om te beginnen is het zaak om de vierde positie op de ranglijst terug te veroveren van HSV Hoek dat nu 1 punt boven Achilles staat. Hoek mag zaterdag op bezoek bij het altijd lastige Smitshoek.

De wedstrijd in Mijdrecht begint zaterdag om 14:30 uur en staat onder leiding van de heer Alex van Kraay.

Adres sportparrk
Hoofdweg 85B
3641 PR  MIJDRECHT