Voorbeschouwing Achilles Veen – Unitas ‘30

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 11 november speelt Achilles Veen 1 weer een thuiswedstrijd. In de elfde speelronde van de competitie en de eerste speelronde van de tweede periode staat de wedstrijd tegen Unitas ’30 uit Etten-Leur op het programma.

Unitas ’30 staat op de ranglijst op de twaalfde plaats. Dat is zeven plaatsen lager dan Achilles Veen, maar het verschil in punten is slechts 4. Wel heeft Achilles Veen nog steeds een wedstrijd minder gespeeld. Afgelopen weekend verloor Unitas ’30 op bezoek bij EVV Echt met 3-2.

Achilles Veen wist afgelopen zaterdag eindelijk weer eens te winnen. De 0-3 op bezoek bij Nemelaer viel niets op af te dingen en was een mooie overwinning. Een mooie opsteker na 5 wedstrijden achtereen in competitieverband niet te hebben gewonnen. Wellicht kan nu de aansluiting met de bovenste ploegen weer gemaakt worden, maar dan zal er zaterdag toch eerst afgerekend moeten worden met Unitas ’30.

De wedstrijd begint uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wouter Velings. Hij wordt daarbij geassisteerd door Floris Smit en Pascal Waanders. Pupil van de Week is Micha van de Werken. Micha speelt in de JO10 van Achilles Veen en voorspelt een 2-1 overwinning voor de groenwitten!