Voorbeschouwing Achilles Veen – SV Venray

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 16 december staat er voor Achilles Veen 1 nog een thuiswedstrijd op het programma in de Vierde Divisie C. Het betreft een inhaalwedstrijd tegen SV Venray die in de zevende speelronde op zaterdag 7 oktober gespeeld had moeten worden, maar toen helaas niet door kon gaan vanwege droevige omstandigheden bij SV Venray.

SV Venray speelde de afgelopen jaren vooral in de eerste klasse, maar werd in 2022 kampioen en promoveerde naar de Vierde Divisie. Het is een grote club met zo’n 1400 leden die op dit moment op de tiende positie staat met zes punten minder dan Achilles Veen op de vijfde positie. Afgelopen zondag verloren de Limburgers met 3-0 op bezoek bij Wittenhorst.

Ook Achilles Veen kreeg afgelopen weekend klop. Op bezoek bij koploper Dongen kregen de groenwitten wederom een lesje in effectiviteit en werden met 2-0 verslagen. Daarmee kwam er een einde aan een ongeslagen reeks van 5 wedstrijden.

We hopen uiteraard aanstaande zaterdag de eerste seizoenshelft positief af te sluiten en met drie punten de winterstop in te kunnen gaan. De ploeg kan uw steun daar goed bij gebruiken!

De wedstrijd begint uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Robbie Tiesinga. Hij wordt daarbij geassisteerd door Stan van Doren en Burak Misir.

Snel a de wedstrijd gaan we in de kantine starten met onze traditionele Boutdraaimiddag! Zorg dat je erbij bent en kan je niet aanwezig zijn? Via deze link is het toch mogelijk om deel te nemen en alvast online lootjes te kopen! Tot zaterdag allemaal!