Boutdraaien 16 December 2023

boutdraaien2023

Een middag én avond vol entertainment verzorgd door Achilles Veen! En je kunt nog wat winnen ook.. Bestel nu je loten online én/of kom op 16 December naar de Hanen Weide!

 

Zaterdag 16 december staat er weer een mooie middag/avond in Veen op het programma. Eerst de inhaalwedstijd tegen Venray, en achtereenvolgens de boutdraai. Iedereen is welkom in de kantine om als vanouds een (h)eerlijke boutdraaimiddag/avond mee te maken. Onder het genot van een drankje en een muziekje zullen als vanouds de lootjes aangeboden worden aan alle aanwezigen waarna het rad zal draaien om de prijzen te verdelen.

Ook blijven we de online verkoop erin houden, want zo kunnen we iedereen de mogelijkheid geven om mee te doen! Ook als je de betreffende middag verhinderd bent; of wellicht wil je al loten vooraf bestellen om zeker te zijn dat je meedingt naar de prijzen.

De loten die vooraf (online) verkocht worden zullen in speciale rondes meegenomen worden. Het Rad van Fortuin zal draaien met diverse schitterende prijzen waaronder vlees-, kip-, vispakketten en andere versnaperingen, waardebonnen, en leuke hebbedingetjes.

Dus, dit is natuurlijk alleen maar leuk als je zelf ook lootjes hebt! Wil je graag met meerdere lootjes kans maken op mooie prijzen, dan kun je deze vanaf nú tot uiterlijk zaterdag(ochtend) 16 december bestellen via onderstaand invulformulier. Lootjes kunnen natuurlijk ook (gewoon) contant gekocht worden gedurende de middag/avondopening van de kantine! De lootjes kosten € 1,- per stuk.

Net zoals in de vorige editie, de verkochte loten worden door de organisatie willekeurig ingevuld in verschillende rondes, om zo net als met fysieke lootjes kans te maken met verschillende nummers/kleuren. Voor aanvang van het draaien wordt de lijst met lootjes en namen op de website geplaatst. Er zijn minimaal 3 prijzen per ronde te verdelen! De lotnummers zijn alleen geldig wanneer een volledige betaling is ontvangen!

De loten voor de SUPER-ronde zijn € 5,- p/st. De geldprijzen voor deze ronde(n) zijn als volgt: 1e: 150EUR, 2e: 100EUR, 3e: 50EUR.

Prijzen kunnen afgehaald worden op Woensdag 20 december van 17.00 – 18.00u op de Hanenweide. Meer info hierover volgt nog. Niet geclaimde prijzen zullen beschikbaar gesteld worden aan goede doelen of de Bingo van die avond

Wij kunnen niet wachten om er een fantastische middag en avond van te gaan maken!

 

Loten volop verkrijgbaar in de kantine!

Online gekochte loten in pdf:

Boutdraai 2023 tombola online

Boutdraai 2023 SUPER ronde 1

Boutdraai 2023 Cagemax ronde x5