Voorbeschouwing Achilles Veen – Jodan Boys

Voor aanstaande zaterdag, 20 oktober 2018, staat voor Achilles Veen 1 eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander van dienst is Jodan Boys uit Gouda. De Gouwenaren zijn de afgelopen jaren een stabiele factor in de Hoofdklasse. In het seizoen 2012/2013 kwamen ze eenmalig uit in de Topklasse.

Qua onderlinge resultaten in de competitie lijkt Achilles Veen een ware ‘angstgegner’ te zijn voor De Jodan Boys. Van de laatste 8 ontmoetingen wist Achilles Veen er 6 te winnen. De andere 2 duels eindigden in een gelijkspel.

Waar beide ploegen dus de afgelopen jaren stabiele Hoofdklassers waren, bivakkeren ze nu beide in de onderste regionen. Achilles Veen staat met 6 punten op de dertiende plaats en Jodan Boys is nog iets slechter begonnen en staat voorlaatste met 4 punten. Beide ploegen hebben dus niets aan alles dat minder is dan een overwinning. Wellicht belooft dat een mooie wedstrijd voor aanstaande zaterdag, maar laten we hopen dat de brigade van Giovanni Franken de draad weet op te pakken en dat de weg naar boven ingezet kan worden. Uw steun is daarbij hard nodig!

Met ingang van aanstaande zaterdag zal er iedere thuiswedstrijd een “Team van de Week” zijn. Zaterdag beginnen we met onze JO12-1. Zaterdag zult u zien wat dit precies inhoudt!

De wedstrijd begint zaterdag om 14:30 uur. Scheidsrechter van dienst is de heer René Wijma uit Oosterwolde. We wensen iedereen een prettige wedstijd!