Tenues Achilles Veen krijgen tweede leven in Burundi

Burundi1

Afgelopen zomerstop heeft de jeugdafdeling van Achilles Veen zich ingespannen om geld in te zamelen voor Villa Pardoes. Er zijn toen onder meer oude tenues verkocht aan de leden van Achilles Veen. Onder andere de opbrengst hiervan werd vorige week geschonken aan Villa Pardoes.

Niet alle tenues zijn echter verkocht en wat doe je dan met de overgebleven tenues? Gelukkig hebben we daar via Anton Vos van de Stichting Brood voor Weeskinderen een fantastische bestemming voor gevonden!

Anton Vos en Hans van Ballegooijen maken zich in Burundi sterk voor lokale weeskinderen door daar een bakkerij op te zetten en de lokale bevolking ook te leren om zelf kwalitatief goed brood te maken en ook te kunnen verkopen.

Uiteraard kunnen de kinderen in Burundi ook mooie voetbalkleding gebruiken! Er zijn niet alleen tenues geschonken, maar ook nog diverse trainingsmaterialen. Zoals je op de foto’s kunt zien zijn ze er erg blij mee!

Wilt u graag meer informatie over dit initiatief of misschien zelfs dit goede doel financieel of op een andere manier steunen? Neem dan eens een kijkje op de website: https://www.broodvoorweeskinderen.nl/cms/index.php