Kaartverkoop Achilles Veen – Roda JC

Dinsdag 29 oktober om 19:45 uur speelt Achilles Veen in de eerste ronde van de TOTO KNVB beker thuis tegen eerste divisionist Roda JC. Voor deze wedstrijd zullen in de voorverkoop kaarten verkrijgbaar zijn.

Toegangskaarten voor de wedstrijd kosten € 10,00. Ook zijn er voor € 5,00 extra een beperkt aantal tribunekaarten beschikbaar.

Verkoopschema

De eerste mogelijkheid tot aanschaffen van toegangskaarten en tribunekaarten wordt geboden na afloop van de Algemene Ledenvergadering op 11 oktober aanstaande. Zo hebben onze eigen leden als eerste de kans om kaartjes aan te schaffen.

Op donderdag 17 oktober en op donderdag 24 oktober tussen 20:00 uur en 21:30 uur zijn er nog twee voorverkoopavonden in de kantine.

Cigo Lucas Wijk en Aalburg

Naast de voorverkoopavonden in onze kantine is het ook mogelijk om je toegangskaartje aan te schaffen bij gemakswinkel CIGO Lucas aan de Markt 71 in Wijk en Aalburg. Hier zijn de kaartjes beschikbaar vanaf zaterdag 12 oktober. Klik hier om de openingstijden te bekijken.

Kassa

Mocht het toch niet gelukt zijn om van te voren een kaartje te bemachtigen, dan is het altijd nog mogelijk om voor de wedstrijd aan de kassa je kaartje te kopen, als alle kaarten tenminste nog niet uitverkocht zijn. We adviseren dus om er voor te zorgen dat je van te voren in het bezit bent van je toegangskaartje.

Uitsupporters

De supporters van Roda JC kunnen uitsluitend kaarten kopen via hun eigen club.

 

LET OP: kaarten zijn alleen verkrijgbaar via bovenstaande kanalen. Er worden geen kaarten opgestuurd!