Informatie busreizen naar bekerfinale!

17237fd3-1991-41b7-bdf6-3d3b2103d424

Op donderdag 9 mei om 17.00 uur speelt Achilles Veen de bekerfinale tegen vv GOES op het complex van vv Trinitas in Oisterwijk.

Wij willen hier een mooie dag van maken en voor de supporters van onze club busreizen organiseren. De spelersbus vertrekt om 15.00 uur vanaf sportpark de Hanen Weide. Deze is gereserveerd voor spelers, staf, bestuur, ere-en leden van verdienste van Achilles Veen.

De Stichting sponsoring Achilles Veen stelt een bus beschikbaar voor onze jongste jeugdleden. Deze vertrekt om 15.45 uur. Opgeven kan via jeugdbestuur. Informatie volgt nog hierover via de jeugdleiders.

Ook willen we voor supporters van 16 jaar en ouder extra bussen inzetten. Opgeven kun je doen door een app sturen naar Henk Schreuders. Mijn telefoonnummer is 0653953847. Vermeld in de app je naam en met hoeveel personen je mee wil rijden. Kosten zijn 15 euro per persoon en dienen bij instappen van de bus contant te worden betaald. Let op, vanwege drukke planning bij Kras busreizen kun je jezelf opgeven tot en met zaterdag 27 april. Ook deze bussen vertrekken vanaf 15.45 uur vanaf ons sportpark en zullen 3 kwartier na einde wedstrijd weer richting Veen gaan.

Er gelden bij vv Trinitas op deze finaledag een aantal regels. Zo is het afsteken van vuurwerk verboden en ook alcohol nuttigen en het gebruik van glas langs het veld en op de tribune niet toegestaan. Hier wordt op gecontroleerd door vv Trinitas. Wij zijn in Oisterwijk te gast, laten we ons daar ook naar gedragen!
Mijn persoonlijke oproep aan alle supporters is dat iedereen bij terugkomst in Veen zijn eigen plek in de bus schoon achterlaat zodat we de buschauffeurs van Kras reizen niet achterlaten met een hoop extra werk.

Met elkaar gaan we een mooie bladzijde schrijven in de historie van onze bijna 80 jarige club Achilles Veen. Ga mee, maak er een feest van en sta als een blok achter ons eerste elftal!

Namens bestuur Van Achilles Veen,
Voorzitter Henk Schreuders