Huldigingen Ledenvergadering

6AF33DB2-320C-4CF0-B34C-86324308F859

Vrijdag 9 december werd in onze kantine de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Traditiegetrouw worden dan jubilarissen gehuldigd. Vorige keer ging het om tientallen leden, maar deze keer waren het er ‘maar’ twee.

Als eerste werd onze Penningmeester Margriet van der Heijden gehuldigd voor haar 50-jarig lidmaatschap. Uiteraard kreeg ze haar speldje opgespeld door haar favoriete bestuurslid Michel Smits.

Ook Hen Timmermans moest gehuldigd worden voor zijn 70-jarig lidmaatschap. Ondanks diverse telefoontjes vooraf was hij helaas ‘nog’ niet aanwezig.

Toen mocht Jan Goemaat naar voren komen. Jan heeft ruim 25 jaar zijn verdienste voor de club gehad door steevast de entree te heffen voorafgaand aan de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Toen er kort geleden een pin apparaat werd aangeschaft, zodat toeschouwers ook met een pinpas entree kunnen betalen, was dat voor Jan aanleiding om te gaan stoppen met zijn functie. “Dat is niks om dat op mijn leeftijd allemaal nog te gaan leren!” Aldus, Jan Goemaat. Wel werd hij deze avond voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk benoemd tot Lid van Verdienste van Achilles Veen!

 

Daarna mocht ook Ad Kwetters naar voren komen. We hoeven jullie waarschijnlijk niet uit te leggen wat de verdiensten van Ad zijn voor onze mooie vereniging. Zonder Ad had Achilles Veen er waarschijnlijk heel anders uitgezien. Hij is nog steeds iedere dag op de club te vinden en is eigenlijk heel de week maar met één ding bezig en dat is zijn Achilles Veen. Hij werd vrijdag dan ook meer dan terecht benoemd tot Erelid van Achilles Veen.

Toen alle plichtplegingen achter de rug leken te zijn, arriveerde toch Hen Timmermans nog op De Hanen Weide. Hen kwam onder luid applaus naar voren en had al direct de lachers op zijn hand. Hij wist dat hij laat was, maar hij had natuurlijk eerst even Brazilië tegen Kroatië afgekeken. Hen werd gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap. Helaas waren er voor 70-jarige lidmaatschappen geen speldjes voorradig. Er werd daarom besloten dat Hen voortaan contributievrij lid mocht blijven van Achilles Veen. “Daar heb je ook veel meer aan dan aan zo’n speldje!” Aldus Hen Timmermans.

Na de vergadering en huldigingen werd er in een goed gevulde kantine nog naar Nederland – Argentinië gekeken. Ondanks het teleurstellende resultaat van Oranje toch een geslaagde avond!