Het Achtste Haantjes Toernooi!

av-banner1

Bijna is het weer zover! Traditiegetrouw zal op de tweede zaterdag in jun (10 juni dus) op Sportpark De Hanen Weide het achtste Haantjes Toernooi worden georganiseerd!

Net als alle voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer een leuk afsluitingsfeest met een bijbehorend recreatietoernooi organiseren. Ook dit jaar hebben we naast het toernooi, de afsluiting van seizoen 2022/2023 met een feestavond, een barbecue een een stukje muziek!

Iedereen die in staat is om een groep (7-tal) samen te stellen en ouder is dan 14 jaar, mag zich inschrijven. Dit kunnen onder andere zijn: families, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, of noem maar op. Voor sportkleding/tenues dient het team zelf zorg te dragen.

Het toernooi zal (afhankelijk van het aantal deelnemende teams) ergens rond de middag starten.

Hierbij nodigen wij u uit om een groep samen te stellen en deel te nemen aan dit gezellige sportfestijn. Er zal 7 tegen 7 gevoetbald worden over een half veld. Aan buitenspel doen we niet en er mag gewisseld worden zo vaak men wil. Na afloop kan onder het genot van hapje en drankje de jaarlijkse feestvreugde ook weer losbarsten, zoals we dat gewend zijn in Veen.

Er wordt gespeeld in verschillende poules en een finaleronde. De hoofdprijs bestaat uit een wisselschaal en voor de 1e, 2e en 3e prijs liggen er keiharde valuta’s klaar. Het inschrijfgeld voor deelname aan deze dag bedraagt € 25,00 per team.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u een team inschrijven door een e-mail te sturen aan info@achillesveen.nl. U vermeldt daarin in ieder geval de volgende gegevens:

Teamnaam
Contactpersoon
Adres contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres

Uw inschrijving dient voor 31 mei binnen te zijn!