Gedisciplineerd anders!

coronavirus header

Beste leden en belangstellenden,

Het voetbalseizoen is weer begonnen en we mogen weer samenkomen op het voetbalveld en in de kantine.

Net zoals vroeger? Zeker (nog) niet! Ook al zijn wij wellicht klaar met Corona, het virus is nog niet klaar met ons! Voorzichtigheid en veiligheid staat voor Achilles Veen, onze leden en voor alle bij ons betrokkenen meer dan ooit op de eerste plaats zo lang het virus er is. Gedisciplineerd anders dus!

Het bestuur heeft in samenwerking met de vrijwilligers vele inspanningen geleverd om ons sportpark te voorzien van benodigde maatregelen om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen. Het enige waar we geen invloed op hebben is de verantwoordelijkheid van de aanwezigen. Breng a.u.b. onze club niet in diskrediet en neem je verantwoordelijkheid, voor jezelf en anderen!

Iedereen is welkom op de Hanen Weide met inachtneming van de geldende regels en de aanwijzingen van onze (vrijwillige) veiligheidscoördinatoren! Laat de voorzieningen in tact en houd rekening met je omgeving!

We zouden het leuk vinden om velen van jullie te verwelkomen op ons sportpark. Wellicht niet schouder-aan-schouder zoals we graag willen, maar ieder op een eigen stip!

Het bestuur