Dongemond Cup Geertruidenberg

Dongemond Cup

Wie wint de eerste Dongemond Cup? Dat wordt de grote vraag deze zomer!

Natuurlijk is er deze zomer het WK voetbal maar in de Dongemond wordt gestreden om de eerste Dongemond Cup. Het Dongemond Soccer Center in Geertruidenberg organiseert een speciale zomercompetitie waar gestreden wordt om de Dongemond Cup. Deze zomercompetitie die verdeeld zal zijn over een aantal speelrondes en een finale dag gaat antwoord geven op de vraag wie de beste vereniging is op de speedsoccer velden en de Dongemond Cup mag meenemen naar zijn of haar vereniging. Er zijn drie categorieën: selectieteams, lagere elftallen en uiteraard damesteams.

Bij zowel de selectie- als de damesteams is er rekening gehouden met de nacompetitie. De Selectieteams & Damesteams spelen op: 12, 19 en 26 juni en op 3, 10 en 14 juli. De lagere elftallen spelen op: 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni en op 5, 12 en 14 juli. De zomercompetitie zal op zaterdag 14 juli worden afgesloten met een finaledag en een gezellige Hollandse avond boordevol entertainment.

Deelname aan het toernooi is mogelijk voor selectie- en dames teams die uit 7 tot 8 personen bestaan. Bij de lagere elftallen bestaan de teams uit 8 tot 9 personen aangezien zij meerdere wedstrijden spelen. Bij deze speedsoccer competitie wordt er 5 tegen 5 gespeeld en is deelname mogelijk vanaf 18 jaar. De kosten bedragen € 200,00 voor selectie- en damesteams en € 225,00 voor lagere elftallen. Dit is inclusief toegang tot de afsluitende Hollandse avond. Inschrijven is mogelijk via https://www.dongemondsoccercenter.nl/zomercompetitie/

Schrijf snel in want er is beperkt plaats. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze mailen naar marketing@dongemondsoccercenter.nl.