De Kruijk en Tan vertrekken, Duister blijft

Wederom kan er nieuws gemeld worden omtrent de selectie voor het komende seizoen. Roel de Kruik en Toby Tan zullen Achilles Veen aan het einde van het seizoen gaan verlaten. Toby Tan kwam in 2017 over van buurman Roda Boys en speelde dus 3 seizoen voor Achilles Veen. Roel de Kruijk kwam een jaar later over van Nivo Sparta en is dus aan zijn tweede seizoen in Veense dienst bezig.

De technische commissie heeft ook een langer verblijf van Niels Duister bekend gemaakt. De Veense 21-jarige keeper zit sinds 2017 bij de selectie van Achilles Veen 1.

Daarnaast neemt keeper Ferdi Kwetters afscheid van de selectie. Hij zal met ingang van het nieuwe seizoen actief zijn in een lager elftal binnen onze vereniging. Ferdi (36 jaar) is afkomstig uit de jeugdopleiding van Achilles Veen en kwam meerdere periodes uit voor Achilles Veen 1. Zijn laatste terugkeer was in 2016. Hij kwam toen over van Roda Boys/Bommelerwaard.

Voorlopige selectie 2020/2021

Spelers:
Thomas de Man
Berry Sonnenschein
Vincent van Hoof
Thijs van den Berg
Rémon Koenen
Theo Martens
Teun Sebregts
Rico Geeroms
Jorn Wagener (K)
Maarten Boddaert
Jamil Kools (K)
Niek Wilborts
Sen Aerts
Niels Duister (K)
Mats van Huijgevoort (Kozakken Boys)
Kenny Anderson (ASWH)
Thomas Schilders (KFC Turnhout)
Zain Moghal (Blauw Geel ’38)
Ousmane Traore (GRC 14)

Staf:
Hoofdtrainer: John Karelse
Assistent trainer: Johan van Bijsterveld
Keeperstrainer: Jan Schalken
Teammanager: Michel Smits
Verzorger: Bert Verbeek
Materiaalman: Thijs van Aalst

Vertrekkende spelers

Soufiane Allach, Ayden Kuijpers, Sezer Sulun, Diego Meerveld (OJC Rosmalen), Kevin van Kempen (Nemelaer), Sem van der Pijl (Sliedrecht), Roel de Kruijk (Ameide), Toby Tan (Roda Boys/Bommelerwaard) en Ferdi Kwetters (lager elftal)