Coronaregels Achilles Veen

coronavirus header

Met ingang van aanstaande zaterdag (6 november) zijn we helaas weer verplicht een aantal coronaregels na te leven op ons sportpark.

Heel kort gezegd komt het erop neer dat mensen vanaf 18 jaar zonder geldige QR-code niet binnen mogen komen en ook niet op het buitenterras mogen komen. Hier zal vanaf zaterdag ook op gecontroleerd gaan worden. Hoe kom je aan geldige QR-code? Dat kan door middel van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test.

Wie dus zaterdag de wedstrijd Achilles Veen – Poortugaal wil komen bekijken (of een willekeurige andere wedstrijd op ons sportpark) is sowieso welkom, maar wanneer je ook binnen, of op het terras, of op de tribune wil plaatsnemen zal er een geldige QR-code getoond moeten worden in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

LET OP! De regels gelden alleen voor toeschouwers en sporters! Voor mensen met een functie in of op de accommodatie geldt de CTB-verplichting niet! Dat betreft onder andere trainers, coaches, begeleiders en overige vrijwilligers!

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.