Boutdraaien 18 December 2021

4EE625B7-EDB6-4D21-92B3-7D323B3445C0

Een middag én avond vol thuis-entertainment verzorgd door Achilles Veen! Bestel nu je loten online!

 

De stream is via deze link te volgen

 

Zaterdag 18 december staat er weer een mooie avond in Veen op het programma. Na het succes van de onlineactiviteiten eind vorig, en eerder dit jaar, en met het oog op de huidige beperkingen zijn we genoodzaakt onze boutdraaimiddag ook dit jaar (deels) online te organiseren. In samenwerking met Feest-DJ Bally zullen we een middag- én avondvullend programma ten tonele brengen!  Uiteraard zal dit ook weer live te volgen zijn via YouTube.

 

De kantine is open en toegankelijk volgens de geldende regels! Vanaf ongeveer 14.00u zal onze eigen Feest-DJ Bally muziek draaien, en zullen loten aangeboden worden aan de aanwezigen. Om 17.00u zal de kantine sluiten, en na een korte pauze zal het spektakel online een vervolg hebben. Dus gezellig aanvangen met elkaar in de kantine, en in de vroege avond een thuisvervolg vanaf de bank of aan de keukentafel! Live contact met DJ Bally in de kantine via Whatsapp!

 

Het Rad van Fortuin zal draaien met diverse schitterende prijzen waaronder vlees-, kip-, vispakketten en andere versnaperingen. Mede mogelijk gemaakt door diverse van onze trouwe sponsoren zoals Slagerij Vos en Poeliersbedrijf René Duister!

 

Dit is natuurlijk extra leuk als je zelf ook lootjes hebt! Wil je graag met meerdere lootjes kans maken op mooie prijzen, dan kun je deze vanaf nú tot uiterlijk zaterdag(ochtend) 18 december bestellen via onderstaand invulformulier. Lootjes kunnen ook (nog) contant gekocht worden bij de zaterdagmiddagopening van de kantine! De lootjes kosten € 1,- per stuk.

 

Net zoals in de vorige editie, de verkochte loten worden door de organisatie willekeurig ingevuld in verschillende rondes, om zo net als met fysieke lootjes kans te maken met verschillende nummers/kleuren. Voor aanvang van het boutdraaien wordt de lijst met lootjes en namen op de website geplaatst. Er zijn minimaal 3 prijzen per ronde te verdelen! De lotnummers zijn alleen geldig wanneer een volledige betaling is ontvangen!

 

De loten voor de SUPER-ronde zijn € 5,- p/st. De geldprijzen voor deze ronde(n) zijn als volgt: 1e: 150EUR, 2e: 100EUR, 3e: 50EUR.

 

Prijzen kunnen afgehaald worden op Woensdag 22 december van 16.00 – 18.00u op de Hanenweide. Meer info hierover volgt nog. Niet geclaimde prijzen zullen beschikbaar gesteld worden aan goede doelen.

 

Wij kunnen niet wachten om er een fantastische avond van te gaan maken!