Bericht van de voorzitter

Het is zondagmorgen. Het is ons eerste elftal gisteren niet gelukt om via Smitshoek te promoveren naar de derde divisie. Normaal gesproken zou ik nu met een enorme kater wakker worden. Vandaag niet, ik zit met een enorm goed gevoel dit bericht te schrijven. Dat komt omdat wij in Veen trots zijn op ons eerste elftal. Wat hebben ze de afgelopen weken veel energie in al die wedstrijden en die bekerfinales gestoken!

De droom van promotie is via een omweg nog steeds levend.

We hebben de afgelopen 4 dagen feest gevierd om de 80 ste verjaardag van onze club Achilles Veen te vieren. Ik heb 4 dagen lang alleen maar blije en gezellige vrienden en vriendinnen gezien bij onze club. Wat een feest!!! De club barstte qua organisatie uit zun voegen. Met de hulp van al onze vrijwilligers is het werkelijk fantastisch verlopen. Dank aan iedereen die hier aan heeft meegewerkt.

Achilles Veen 1 leeft nog en ik heb de afgelopen dagen gezien en gevoeld dat de club Achilles Veen springlevend is. Het is voor mij werkelijk een eer dat ik van deze club voorzitter mag zijn.

Groet Henk Schreuders