Achilles Veen blameert zich tegen Sliedrecht en ligt uit de beker

Teamfoto zonder tekst

Dinsdag 16 november werd de wegens Corona eerder uitgestelde bekerwedstrijd tegen vv Sliedrecht ingehaald. Achilles Veen had op Sportpark De Lockhorst weinig te vertellen en verloor terecht met 5-2.

In de eerste helft had Achilles Veen weinig te vertellen en kwam niet veel verder dan een aantal voorzetten waar niets mee werd gedaan. De thuisploeg wist het net wel te vinden. Eerst na een snelle aanval over de rechter kant en de 2-0 kwam wat kolderiek tot stand. Maarten Boddaert wilde de bal terugkoppen op de los schreeuwende Jorn Wagener, maar kopte de bal over de doelman heen. Het was daarna voor de aanval van Sliedrecht een koud kunstje om af te ronden. 2-0 was ook de ruststand.

Achilles Veen komt pas later in de tweede helft zelf aan voetballen toe, maar moet daarvoor wel eerst nog twee doelpunten incasseren. In de 68e minuut staat het namelijk al 4-0 voor Sliedrecht. In de 72e minuut kan Thomas Schilders eindelijk wat terug doen met de 4-1 en in de 79e minuut maakt de net ingevallen Sen Aerts er 4-2 van. De thuisploeg begint dan een beetje paniekerig te voetballen en Achilles Veen zet nog meer druk naar voren, maar tot echt grote kansen voor de ‘groen-witten’ komt het niet meer. Wel maakt Sliedrecht er in de blessuretijd nog 5-2 van uit de counter.

Een terechte uitslag gezien het spelbeeld over de hele wedstrijd. Zaterdag wacht Achilles Veen een thuiswedstrijd tegen koploper Zwaluwen. Er wordt op De Hanen Weide om 14:30 uur afgetrapt.