Julian rechts back
Youp goal
Wissels:Bert,Ruben en Joris.

Vandaag stond de beslissende bekerwedstrijd op het programma.

De JO15-1 van Achilles Veen 2e klasse tegen de JO15-1 van Kozakkenboys 1e klasse.

Zowel onze boys van Achilles als de Kozakkenboys beginnen sterk aan de wedstrijd.
Allebei zetten ze veel druk.
Dat is dan ook nodig want in de 4e minuut krijgt Achilles al een tegen doelpunt en wordt het 0-1.
Even balen de jongens van Achilles.
Maar zoals ze zijn peppen ze elkaar goed op en gaan verder met druk zetten.
Vanuit achter en middenveld bouwt Achilles mooi spel op,en zo komt de bal naar voren, en via een assist van Bing naar Jens scoort Jens 1-1⚽️

Snel daarna weten Kozakkenboys onze kant op te komen en geven een harde trap richting goal en gelukkig staat daar Yannick in de hoek en weet hem te redden.
Het spel gaat verder en Lucas raakt geblesseerd en Ruben komt erin.
De twee teams zijn aan elkaar gewaagd.
Ze laten over en weer mooi spel zien.
Achilles speelt mooi over,vanuit achter via Steph,Noud,Julian en Mike naar Finn.
Ze krijgen een paar mooie kansen,maar de bal wil er niet in of gaat er net naast.
Ook Kozakkenboys countert een paar keer,maar zoals jullie weten is door onze keeper moeilijk heen te komen.
Youp heeft weer veel mooie reddingen laten zien.

Dan fluit de scheids en is het rust.

Na een lekkere oppepper komen de boys vol strijdlust weer het veld op.
Finn mag even gaan uitrusten en Bert komt er in.
Er is geen tijd te verliezen dus beide ploegen zetten druk.
Soms is er veel duw en trek werk.
Er komt weer een mooie opbouw opgang van Ruben en Henry naar Mike,Mike heeft een mooie assist op Jens en hij scoort de 2-1⚽️

Het is een spannende wedstrijd,zeker ook voor het thuis publiek.
Een paar x worden onze jongens flink onderuit gehaald,maar door de goede verzorging van Jan en Gerrold herstellen onze jongens snel.

Er vind een wissel plaats Julian mag even zijn welverdiende rust gaan pakken en Joris komt erin.
Het spel lijkt eventjes stil te vallen bij Achilles,en Kozakkenboys komt dan behoorlijk veel onze kant op.
Onze boys zijn gewaarschuwd en gaan weer van kiet.

Zo links en rechts op de tribune worden er mooie woorden gesproken…..
Achilles is goed
Achilles is snel
Achilles is niet bang.
Allemaal mooie woorden van de supporters van Achilles Veen.
Ook wordt er gesproken over de tijd….
De wedstrijd is zo spannend dat we allemaal hopen dat t snel tijd is,maar niet voordat er nog een doelpunt valt.