Achilles Veen 1 verliest ook tweede oefenwedstrijd

Donderdag 7 augustus speelde Achilles Veen als titelverdediger in het Pre Season Tournament bij OJC Rosmalen. Tegenstander Blauw/Geel ’38 (3e divisie) trok met 1-0 aan het langste eind.

Gedurende de eerste helft was er veel balbezit voor Achilles Veen en er werden ook de nodige kansen gecreëerd. De grootste kans was misschien wel voor Berry Sonnenschein in de beginfase, maar zijn vizier stond niet op scherp.

In de tweede helft (na behoorlijk wat wissels) was er een compleet ander spelbeeld. Blauw/Geel speelde met veel meer druk vooruit en Achilles Veen kwam er niet onderuit gevoetbald. Blauw/Geel was veel gevaarlijker en maakte dan ook in de 69e minuut verdiend 1-0. Dit was tevens de eindstand.

Dit resultaat betekent dat Achilles Veen zaterdag om 10:00 uur mag aantreden in de ‘troostfinale’. Tegenstander is gastheer OJC Roslmalen, dat met strafschoppen verloor van vv UNA.

Opstelling Achilles Veen
Jan Schimmel (46’ Jorn Wagener), Zain Moghal (30’ Melle Mandemakers), Thijs van den Berg, Mats van Huijgevoort (46’ Theo Martens), Vincent van Hoof, Maarten Boddaert, Berry Sonnenschein (8’ Ousmane Traore), Teun Sebregts (46’ Kenny Anderson), Niek Wilborts (46’ Bart Westerlaken), Rémon Koenen en Thomas Schilders (65’ Niek Wilborts).