VR1 scoort 9 keer, maar verliest alsnog

Voor de 2de en laatste bekerwedstrijd van dit seizoen reisden we af naar SV Capelle. Gelukkig nam Ingrid onze trainer onder haar hoede, want die zou geheid naar de andere lokale voetbalvereniging zijn gereden. Toen we badhuis Capelle inliepen kwamen we er al snel achter dat iemand de deur van de sauna open had laten staan. Ook had binnenhuisarchitect van Roosmalen al gauw iets aan te merken op de inrichting van het interieur. Op zoek naar inspiratie? Bel vooral niet, er schijnen nogal eens wat stopcontacten te ontploffen daar. Wat op zich ook wel weer een pienter verdienmodel is, want er schijnt ook een elektronica winkel in de familie te zitten. Hebben we nog meer te mauwen? Nee hoor, daarvoor moet je bij het verslag van Capelle zijn.

 

Na de bespreking viel ons oog op een sportbeha die onder Eric zijn jas uitkwam. “Die is niet van mij hoor.” Na grondig onderzoek bleek inderdaad dat deze door een bijzondere samenloop van omstandigheden daar terecht te zijn gekomen. Iets met ik stal alvast mijn spullen uit, dan heb ik straks genoeg tijd om nog te poepen voor de wedstrijd. Schuldige Bokkie Bokkie Bèèh.

 

Na een warming-up op 3 verschillende velden met veel te harde en veel te zachte ballen, stonden de volgende 11 agressievelingen aan de aftrap: Mandy op doel, Raïsa, Ingrid, Nena en Romy achterin. Op het middenveld Charlotte, Tabitha, Linde en Esmee en voorin Nicole en Shanna. Emmie, Mirte H en Kiki begonnen op de bank.

 

We begonnen vrij goed aan de wedstrijd en kwamen dan ook op een 0-1 voorsprong door een assist van Tabitha en een goal van Shanna.

 

Daarna kwamen we door een gele kaart met 10 vrouw te staan en toen ging het bergafwaarts. Al snel werd het 1-1 en dit werd in eerste instantie nog weggepoetst door een diepe bal van Linde en een lobje van Shanna. Toen werd bergafwaarts ineens een vrije val in een ravijn en stond het 5-2.

 

De chaos van de 10 min met een vrouw minder zijn we in de eerste helft niet meer te boven gekomen, wel wisten we nog 2 keer te scoren. Door assists van Linde en Nena en 2 goals van Shanna, stonden we met rust 7-4.

 

Na rust was er iets meer orde in het veld, maar oogstrelend is het nooit geworden. Wel wisten we nog 5x te scoren. Een corner werd door Linde in de verre kruising gekopt. Een voorzet van Ingrid werd binnengewerkt door Shanna. Goed doorzetten van Charlotte werd na het klaarleggen van Shanna door Linde in het hoekje geplaatst en een afstandsschot van Shanna vloog nog binnen.

 

Een eindstand van 10-9, het zou zo een handbal uitslag kunnen zijn, ware het niet dat handbal ook een contactsport is en daar is Capelle niet van gediend.

 

Zelf zetten wij vrolijk onze slechte voetballende reeks voort en gaan we vanavond op bezoek bij Noad’32.

 

 

Houdoe!