VR1 niet zo tevree tegen MVV

Het voetbalseizoen is al weer aangekomen in oktober en dat betekent dat 12 oktober heel dichtbij komt. De avond van het Oktoberfest in de kantine, oftewel het feestje van het jaar. Helaas moesten we voor het zover is nog even tegen Meteren voetballen. Van ons vorige seizoen wisten we dat zij altijd wel bovenin meedraaien in de 4de klasse.

Maar er is ook goed nieuws, vanaf vandaag gaat Kiki het doel verdedigen totdat Lisa weer in staat is om te keepen. Dat maakt de opstelling tot de volgende: Kiki op goal en om te zorgen dat de bal daar niet kwam Raïsa, Nena, Ingrid en Romy. Om te zorgen dat ie daar niet kwam Charlotte Nicole, Linde en Emmie. Om goolen te maken stonden Sanne en Shanna voorin. Op de bank begonnen Esmee, Mirte H en Mandy.

Het eerste gevaar kwam van MVV, die zonder schot op doel toch op een 0-1 voorsprong kwamen. De inzet was namelijk naast gegaan, maar Kiki kon dat gelukkig nog net voorkomen.

De wedstrijd ging op en neer maar MVV was effectiever met de kansen, zo gingen we rusten met een 1-3 achterstand. De Veense treffer kwam om naam van Nena die zag dat de keepster te ver voor haar goal stond en de bal van afstand hierachter deponeerde.

De 2de helft begon goed voor Veen met wederom een afstandschot van Nena die zorgde voor de 2-3. Helaas werd vrij snel daarna de 2-4 gemaakt door MVV.

De goal van de week komt met zekerheid op naam van Esmee. Die ook maar eens de trekker overhaalde van een flinke afstand. Met grote precisie en een snelheid die net niet door de geluidsbarrière heen ging vloog haar schot zo richting de linker… hand van de keepster, via haar rechterhand door haar benen en tergend langzaam over de krijtlijn. 3-4

Het kan nog!

Of nee, toch niet. 3-6

Verder heeft het spel regelmatig stilgelegen door mauwende meterse. Blijkbaar is het in Meteren normaal om na te trappen of de bal als veldspeler klemvast te pakken in de 16 en waren ze totaal verontwaardigd daarvoor gestraft te worden.

Volgende week mogen we op bezoek bij Well, waarna het feest ongeacht de uitslag zal losbarsten. Al zal het met 3 punten op zak toch nog iets beter voelen.

Joejoe!