Voorbeschouwing Achilles Veen – Jodan Boys

Na een aantal prachtige resultaten, zowel in de competitie als in de beker, ging het afgelopen zaterdag mis voor Achilles Veen 1. In de uitwedstrijd tegen DHSC, die begonnen werd zonder de geblesseerde Sen Aerts, werd een terechte 2-1 nederlaag geleden. Daarnaast viel ook nog eens topscorer Rémon Koenen geblesseerd uit.

Aan hoofdtrainer John Karelse dus de taak om voor Jodan Boys thuis (a.s. zaterdag) een strijdbaar team op de been te brengen. Naar alle waarschijnlijkheid dus zonder Sen Aerts en Rémon Koenen. Achilles Veen heeft echter een brede selectie, dus wellicht biedt het kansen voor spelers die de afgelopen weken net buiten de eerste elf vielen.

Tegenstander Jodan Boys uit Gouda staat 1 positie onder Achilles Veen op de ranglijst en heeft ook 1 punt minder. Achilles Veen staat op de achtste positie en Jodan Boys dus uiteraard op de negende positie. Achilles Veen wist echter in zes wedstrijden 10 doelpunten meer te scoren. Er werden echter ook 6 tegendoelpunten meer geïncasseerd.

Over het algemeen voelt Achilles Veen zich tegen Jodan Boys als een vis in het water. Van de afgelopen 10 ontmoetingen werd er namelijk niet één verloren. Er werd maar liefst acht keer gewonnen en twee maal gelijkgespeeld. Vorig seizoen werd het in Gouda 1-3 en in Veen 2-0. Laten we hopen dat deze reeks aanstaande zaterdag doorgezet kan worden en dat Achilles Veen na een goed resultaat wellicht weer een beetje omhoog kan kijken.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Haico Michielsen uit Chaam. Hij wordt geassisteerd door Joris van der Aa en Danny van Veenendaal.

Uiteraard zal de Pupil van de Week weer de aftrap verrichten. De beurt is aan Jules Bouman. Jules is 7 jaar en speelt in de verdediging van de JO9-1. Hij zit op de Oranje Nassauschool in groep 4 en wil later graag Profvoetballer worden, waarschijnlijk het liefst bij zijn favoriete club PSV. Zij hobby’s zijn voetballen en vissen en zijn favoriete speler Christiano Ronaldo. Bij Achilles Veen is zijn favoriete speler Sen Aerts. Jules voorspelt een 4-2 overwinning voor Achilles Veen.

Na de wedstrijd is iedereen uiteraard weer welkom in de kantine, waar door ons vrouwenteam een heus Oktoberfest is voorbereid. Uiteraard is Feest DJ dn Bally ook weer aanwezig en ook zal er nog opgetreden worden door Thom Craane! Dresscode: Oktoberfest! #nix18