Voorbeschouwing Spijkenisse – Achilles Veen

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 22 april speelt Achilles Veen de uitwedstrijd in en tegen Spijkenisse. Spijkenisse is, net als Achilles Veen, dit seizoen verwikkeld in een strijd tegen degradatie, maar waar het voor Achilles Veen de laatste weken de goede kant op gaat, staat Spijkenisse er nog een stukje slechter voor.

Achilles Veen is de laatste weken aan een opmars bezig en van de laatste 8 wedstrijden werd er slechts 1 verloren. In die periode werden 15 punten behaald. Dat is precies de helft van het totaal aantal behaalde punten op dit moment. Achilles is daarmee gestegen naar de elfde plaats en heeft nummer 10 WNC in het vizier met slechts 1 punt achterstand. Een mooi bijkomend feit is dat Achilles Veen nu zelfs nog meestrijdt om een prijs. De groenwitten staan op de tweede plaats in de laatste periode met een achterstand van 2 punten op Nieuwenhoorn. Qua vertrouwen moet het dus goed zitten bij de manschappen van Dennis van der Steen.

Spijkenisse staat op de veertiende plaats met 6 punten minder dan Achilles Veen. Een Veense overwinning zou dus echt een enorme stap naar directe handhaving betekenen, maar zou zomaar eens de doodssteek voor Spijkenisse kunnen betekenen. Spijkenisse heeft het erg moeilijk momenteel en voor de laatste overwinning moeten we terug naar 4 maart. Toen werd er wel afgetekend afgerekend met directe concurrent Feyenoord.

Kortom, alle ingrediënten voor een enerverende wedstrijd zijn aanwezig en uw steun is uiteraard ook bij deze uitwedstrijd meer dan welkom! De wedstrijd op sportpark Jaap Riedijk begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Frank Tol. Hij wordt daarbij geassisteerd door Hamid Assili en Jannes Prins.

Sportpark Jaap Riedijk
Maaswijkweg 100
3207 JZ SPIJKENISSE