Voorbeschouwing SC Feyenoord – Achilles Veen

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 1 april speelt Achilles Veen zijn uitwedstrijd tegen SC Feyenoord op het prachtige sportpark Varkenoord in Rotterdam.

Achilles Veen wist afgelopen zaterdag te verrassen door thuis nummer 2 Capelle met 1-0 te verslaan. Vooral de Veense achterhoede wist uit te blinken en was niet te passeren door de Capellenaren, ondanks dat de gasten maar liefst 17 hoekschoppen mee hadden gekregen. Een mooie opsteker voor de equipe van Dennis van der Steen die vertrouwen moet geven voor de ontmoeting van aanstaande zaterdag met SC Feyenoord.

Achilles Veen is nog steeds in een strijd verwikkeld om de nacompetitie te ontlopen en zo te handhaven in de Vierde Divisie. SC Feyenoord zit in diezelfde strijd en staat 2 plaatsen onder Achilles op de 13e plaats. De Rotterdammers hebben 2 punten minder dan de groen-witten. Achilles Veen zou dus zeer goede zaken doen als aanstaande zaterdag een goed resultaat behaald wordt. Bij een overwinning kan er zomaar nog een plaats op de ranglijst gewonnen worden, maar daarvoor moet wel hekkensluiter De Dijk een beetje meewerken. Zij gaan namelijk op bezoek bij nummer 10 WNC.

Achilles Veen is bezig aan een mooie reeks en haalde in de afgelopen 5 wedstrijden 11 punten binnen. Er werd alleen verloren van koploper Kloetinge. Feyenoord haalde in hetzelfde aantal wedstrijd 8 punten en doet het dus voor een laagvlieger de laatste weken ook niet slecht. Vlak voor die reeks werd zelfs koploper Kloetinge nog verslagen met 2-0. Er kan van onderschatting dus absoluut geen sprake zijn.

Let op! De wedstrijd begint aanstaande zaterdag al om 13:00 uur! Stefan van Westing is de scheidsrechter van dienst en hij wordt daarbij geassisteerd door Martin Koster en Ferdinand Meliefste.

Sportpark Varkenoord
Olympiaweg 280
3078 HT  ROTTERDAM