Voorbeschouwing Nieuwenhoorn – Achilles Veen

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 3 september staat speelronde 2 van de Vierde Divisie A op het programma. Voor Achilles Veen betekent dat een uitwedstrijd in Nieuwenhoorn. Nieuwenhoorn is eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in de eerste klasse B en promoveerde via de nacompetitie naar de Vierde Divisie. De club is voor Achilles Veen een onbekende tegenstander. Dat is ook niet zo gek, ze zijn namelijk pas sinds 2014 actief in het zaterdagvoetbal. Er werd toen begonnen in de vierde klasse. De club is dus in een korte tijd aardig opgeklommen. Voor 2014 was Nieuwenhoorn al jarenlang een stabiele club in de subtop van het zondagvoetbal.

Afgelopen zaterdag wisten de Zuid-Hollanders verdienstelijk te debuteren in de Vierde Divisie. Ze zijn na een 0-3 overwinning bij Jodan Boys namelijk koploper.

Achilles Veen begon afgelopen zaterdag met een thuisoverwinning tegen Zwaluwen uit Vlaardingen. Na een voetbalgevecht van ruim 90 minuten trok Achilles Veen, misschien wat gelukkig,  aan het langste eind, maar ook die punten tellen gelukkig gewoon mee.

We zijn benieuwd wat de equipe van Dennis van der Steen in Nieuwenhoorn te wachten staat. Zaterdag rond de klok van 16:30 weten we meer.

De wedstrijd begint zaterdag om 14:30 uur een staat onder leiding van scheidsrechter Richard van de Rest.

Sportpark Nieuwenhoorn
Rijksstraatweg 270
3223 KE  HELLEVOETSLUIS