Voorbeschouwing Nemelaer – Achilles Veen

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 4 november staat er voor Achilles Veen weer een uitwedstrijd op het programma. De (vrij korte) reis gaat naar Haaren om het daar op te nemen het plaatselijke RKSV Nemelaer.

Ook Nemelaer is voor Achilles Veen uiteraard een onbekende tegenstander. De club werkte altijd zijn wedstrijden af op de zondag en deed dat tot 2002 meestal in de vierde klasse. Vanaf dat jaar werd er echter een gestage opmars ingezet en die opmars heeft de Haarense club in de Vierde Divisie gebracht. Het gaat de club daar redelijk goed af. Nemelaer staat evenals Achilles Veen op 12 punten, maar heeft wel 1 wedstrijd meer in de benen. Afgelopen weekend werd er op bezoek bij Unitas ’30 met 0-0 gelijkgespeeld.

Achilles Veen heeft inmiddels al 5 wedstrijden achtereen niet gewonnen. Afgelopen zaterdag werd de ploeg van Dennis van der Steen er op De Hanen Weide tegen Nuenen weer ouderwets uit gecounterd. Dit bracht de eindstand op 0-2. De groenwitten zullen er dus op gebrand zijn om eindelijk weer eens een goed resultaat binnen te halen en drie puntjes mee naar huis te nemen.

De wedstrijd in Haaren begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Nihat Babat. Hij wordt daarbij geassisteerd door Michael Hoeksma en Jeroen Heijboer.

Sportpark De Walzaad
Sportlaantje 1a
5076 AM  HAAREN