Voorbeschouwing HSV Hoek – Achilles Veen

Zaterdag 26 mei staat voor Achilles Veen de laatste wedstrijd van het huidige seizoen op het programma. De bus stopt deze keer in Zeeuws Vlaanderen in het plaatsje Hoek, dat onderdeel is van de gemeente Terneuzen.

Vorige week was er voor Achilles Veen nog hoop om het seizoen nog wat te verlengen in de vorm van play-offs om promotie, maar door de 3-0 thuisnederlaag tegen vv Noordwijk zijn de kansen op nacompetitie voor Achilles Veen verkeken. We kunnen dus een wedstrijd voor het einde helaas al concluderen dat de doelstelling (top 4 en een plaats in de nacompetitie) niet gehaald is. Momenteel wordt namelijk de vijfde plaats bezet en daar kan in de laatste speelronde geen verandering meer in komen.

Hoe anders is dit voor de gastheren uit Hoek. HSV Hoek is al wel verzekerd van deelname aan de nacompetitie, maar moet alleen nog met SteDoCo uitmaken wie de eerste periode gaat overnemen van Noordwijk en wie zelf de derde periode gaat halen.

Hoe dan ook gaan we er natuurlijk wel vanuit dat de manschappen van Clemens Bastiaansen zaterdag nog één keer alles geven om het seizoen positief af te sluiten.

Ondanks de 3-1 thuisoverwinning dit seizoen mogen we HSV Hoek toch wel een ‘angstgegner’ van Achilles Veen noemen. Van de laatste 9 ontmoetingen wisten de Zeeuwen er namelijk 7 te winnen, dus makkelijk zal het voor Achilles zaterdag niet worden. Laten we in ieder geval hopen dat we in de Zeeuwse zon kunnen genieten van een mooie pot voetbal.

De wedstrijd begint zaterdag om 14:30 uur en staat onder leiding van Ibrahim Virancikli uit Rotterdam.

Adres Sportpark Denoek
Lovenpolderstraat 2A
4542 NS  HOEK