Voorbeschouwing Achilles Veen – WNC

Teamfoto-AV-1

Voorafgaande aan de kraker Nederland – VS op het WK in Qatar zal er zaterdag 3 december ook op De Hanen Weide een kraker gespeeld gaan worden. De streekderby tegen WNC uit Waardenburg staat namelijk op het programma. In verband met de wedstrijd van het Nederlands Elftal, die om 16:00 uur gespeeld wordt, zal er in Veen om 14:00 uur afgetrapt worden.

Achilles Veen en WNC kwamen elkaar in competitieverband nooit eerder tegen. Wel troffen beide ploegen elkaar een aantal keren in de districtsbeker en toen bleek WNC nooit een ‘walk in the park’ voor Achilles Veen.

WNC is dit seizoen als promovendus ook een stuk beter gestart dan Achilles Veen. De ploeg uit Waardenburg sprokkelt knap zijn punten bij elkaar en staat op een verdienstelijke zesde plaats met maar liefst 11 punten meer dan de ‘groenwitten’ die op plaats 13 staan. Afgelopen zaterdag gingen beide ploegen onderuit. WNC verloor met 2-1 op bezoek bij ARC en Achilles Veen wist thuis niet van Jodan Boys te winnen (0-1).

Zaterdag zal dus vooral voor Achilles Veen de druk erop staan om een goed resultaat te halen. De punten zijn nog steeds broodnodig om uit de gevarenzone te komen. Komt allen naar de Hanen Weide om onze jongens te steunen en aan te moedigen en om na de wedstrijd op een groot scherm te genieten van de WK wedstrijd van het Nederlands Elftal! Na de wedstrijd staat Feestdj Bally weer voor u klaar en ook Johnny Gold zal zijn zangkunsten komen vertonen!

De wedstrijd begint zaterdag dus om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Max Broekhuizen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Brett van Ool en Thimo Deden.