Voorbeschouwing Achilles Veen – Nootdorp

Zaterdag 21 april staat voor Achilles Veen alweer de op één na laatste thuiswedstrijd van deze competitie op het programma. Op een waarschijnlijk zonnig Hanen Weide mogen we onze gaten uit Nootdorp ontvangen.

Nootdorp is nog verwikkeld in een strijd om lijfsbehoud in de Hoofdklasse. Vorige week deed het daarin goede zaken en won thuis met 1-0 van Jodan Boys waardoor ze net boven de streep van nacompetitie terecht zijn gekomen. AFC staat op hetzelfde puntenaantal net onder die streep, maar heeft twee wedstrijden meer gespeeld.

In november vorig jaar troffen beide ploegen elkaar voor de eerste keer en Nootdorp trok toen aan het langste eind met 1-0. Dit was voor Achilles Veen zeker één van de slechtste wedstrijden van dit seizoen. Laten we dus hopen dat er aanstaande zaterdag uit een ander vaatje getapt wordt dan op die zaterdag in november, maar ook dan afgelopen zaterdag in Barendrecht toen Achilles Veen kansloos verloor van Smitshoek.

Voor Achilles Veen zal het na afgelopen zaterdag een lastig verhaal worden om nog om de prijzen mee te doen, maar laten we hopen dat er in ieder geval gestreden zal worden om het seizoen waardig af te sluiten. Wie weet wat er dan nog kan gebeuren als er bovenin nog misstappen begaan worden. Daarnaast zou het natuurlijk ook mooi zijn als de ongeslagen status in thuiswedstrijden vastgehouden kan worden.

We wensen onze gasten alvast een goede reis naar Brabant voor de wedstrijd die om 14:30 uur begint en onder leiding staat van de heer Martijn Germs uit Wilnis.