Voorbeschouwing Achilles Veen – Juliana ‘31

Teamfoto-2023-2024

Aanstaande zaterdag staat voor Achilles Veen 1 de derde speelronde in de Vierde Divisie C op het programma. De equipe van Dennis van der Steen is voortreffelijk aan de competitie begonnen en staat na 2 speelronden op een gedeelde eerste plaats met 6 punten. Afgelopen zaterdag boekten de ‘groen-witten’ een knappe 3-4 overwinning op bezoek bij vv Goes, dat door menigeen toch tot de favorieten voor de titel gerekend wordt. Uitblinker was Jens Verschuren met 3 treffers.

Zaterdag zal er weer een kennismaking op het programma staan met een onbekende tegenstander. Juliana ’31 is afkomstig uit Malden, dat onder de rook van Nijmegen ligt. Juliana ’31 heeft altijd zijn wedstrijden op zondag afgewerkt. Het zal voor hen dus wennen zijn om op zaterdag aan de bak te moeten. In de zondag afdeling wist de club uit Malden twee keer de Topklasse/Derde Divisie te bereiken, maar dat bleef beide keren beperkt tot één seizoen.

In deze competitie wisten de rood-geel gekleurde Maldenaren tot nu toe 1 punt te halen. In de eerste speelronde werd op bezoek bij Nemelaer met 2-2 gelijkgespeeld. Afgelopen zondag werd thuis doelpuntrijk met 3-5 verloren van Unitas ’30.

De wedstrijd begint zaterdag uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rob Souwen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Wesley Ruter en Robin van Rijsbergen.

De hoofdgast van deze middag is uiteraard weer de Pupil van de Week! De beurt is aan Huub Bouman. Huub is 9 jaar en speelt in de JO10. Huub voorspelt een 2-1 overwinning voor Achilles Veen!