Voorbeschouwing Achilles Veen – FC ’s-Gravenzande

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 15 april wacht Achilles Veen 1 op  sportpark De Hanen Weide een ontmoeting met nummer 8 van de ranglijst FC ’s-Gravenzande. Achilles Veen heeft met deze rood-blauwe brigade nog een appeltje te schillen. De groen-witten werden namelijk op het “Wembley van het Westland” met 5-0 afgedroogd.

Achilles Veen verkeert momenteel echter in een veel betere vorm dan tijdens de vorige ontmoeting. Van de afgelopen 7 wedstrijden werd er door de manschappen van Dennis van der Steen slechts 1 verloren. Deze resultaten moeten toch wat vertrouwen geven voor de komende reeks met wedstrijden om zo een goede stap te kunnen zetten naar lijfsbehoud en dus ook het ontlopen van de nacompetitie daarvoor.

FC ’s-Gravenzande won zijn laatste wedstrijd (thuis tegen Jodan Boys) overtuigend met 4-0, maar een week eerder werd er met 5-0 verloren bij Smitshoek. Daarvoor werd met 1-0 gewonnen van Spijkenisse en met 2-2 gelijkgespeeld tegen WNC. De resultaten zijn de afgelopen weken dus wisselvallig voor de Westlanders.

Laten we hopen dat Achilles Veen zich aanstaande zaterdag kan revancheren en wellicht weer een stapje omhoog kan zetten op de ranglijst.

De wedstrijd op De Hanen Weide begint uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Jos Klerks. Hij wordt daarbij geassisteerd door Melvin Vink en Kevin Rombouts. Er is natuurlijk ook weer een Pupil van de Week. De eer is deze keer aan Tim van Loon. Tim speelt het liefst als spits in zijn team de JO9. Tim voorspelt een 3-2 overwinning voor Achilles Veen!