Voorbeschouwing Achilles Veen – Best Vooruit

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 2 december staat er voor Achilles Veen 1 weer een thuiswedstrijd op het programma. De bezoekers zijn Best Vooruit, die uiteraard afkomstig uit Best. Best Vooruit is een club die de afgelopen decennia steeds actief waren in de eerste of tweede klasse zondag, maar die in de afgelopen jaren toch in de Vierde Divisie terecht zijn gekomen. Dat doen ze dit seizoen niet onverdienstelijk. De rood-zwarten uit Best zijn terug te vinden op de derde plaats van de ranglijst met 26 punten. Achilles Veen staat met 4 punten minder op de vijfde plaats, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Afgelopen speelronde wist Best Vooruit thuis met overtuigende cijfers te winnen van Unitas ’30. De eindstand was 5-0. Achilles Veen won wederom een uitwedstrijd. Op bezoek bij HVCH werd het 1-2. Aanstaande zaterdag mag de ploeg van Dennis van der Steen dus weer eens proberen een thuiswedstrijd te winnen. De laatste keer dat er tijdens een thuiswedstrijd voor de competitie gejuicht kon worden was alweer op 9 september toen Achilles Veen met 2-1 te sterk was voor Juliana ’31. Daarna is er op De Hanen Weide door Achilles Veen 1 geen enkele competitiegoal meer gemaakt. Hopelijk geven de twee uitoverwinningen van de afgelopen weken vertrouwen, waardoor de voorwaartsen deze keer het net wel weten te vinden en dat de punten in Veen kunnen blijven!

De wedstrijd begint zaterdag uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Steve Oosterkamp. Hij wordt daarbij geassisteerd door Andre Dorsman en Pepijn Meuldijk. Uiteraard is er ook weer een Pupil van de Week. De eer is deze keer aan Julian van der Pol. Julian speelt in de JO10 op het middenveld en voorspelt voor zaterdag een 2-1 overwinning voor Achilles Veen!