Voorbeschouwing Achilles Veen – ASV De Dijk

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 11 februari speelt Achilles Veen 1 de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ASV De Dijk. Achilles Veen 1 is zelf inmiddels afgezakt naar de op één na laatste plaats. Er zal zaterdag dus gewonnen moeten worden op Sportpark De Hanen Weide.

ASV De Dijk speelde enkele jaren terug in de absolute top van het amateurvoetbal, maar toen de ploeg in 2018 na 1 seizoen degradeerde uit de tweede divisie ging het bergafwaarts met de ploeg uit Schellingwoude. De Dijk heeft ook nu na 18 gespeelde wedstrijden slechts 2 punten en degradatie lijkt opnieuw het lot te worden.

Tijdens de heenwedstrijd in Schellingwoude boekte Achilles Veen een nipte 1-2 zege. Afgelopen weekend verloor De Dijk op bezoek bij Jodan Boys met 3-1. Achilles Veen kwam in Heemskerk tegen ODIN 59 niet verder dan een 4-1 verlies.

Als Achilles Veen deze competitie nog een rol van betekenis wil spelen en zichzelf uit de gevarenzone wil spelen zal er zaterdag absoluut gewonnen moeten worden. Kom naar Sportpark De Hanen Weide voor deze wedstrijd, want de ploeg heeft de steun van de supporters harder nodig dan ooit!

De wedstrijd begint uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Youri Kuipers. Hij wordt daarbij geassisteerd door Stan van Doren en Tom Colen.

Pupil van de Week is Sage Toonen. Sage speelt in de JO10-1 en wil later graag profvoetballer worden. Hij voorspelt een 2-1 overwinning voor Achilles Veen.