Voorbeschouwing Achilles ’29 – Achilles Veen

Achilles Veen heeft afgelopen dinsdag aan het vertrouwen kunnen werken in het bekerduel tegen vv Alem en heeft dat zeker niet nagelaten. De zondag vierdeklasser werd opgerold met maar liefst 1-9! De tegenstander van aanstaande zaterdag (Achilles ’29) weet hoe het voelt om een pak slaag te krijgen van Achilles Veen. In de thuiswedstrijd hadden de groen-witten namelijk weinig tegenstand te dulden van de zwart-witten en werd het op De Hanen Weide 7-0!

De club uit Groesbeek verkeert op meerdere vlakken in zwaar weer. Sportief gaat het niet bepaald voor de wind met slechts 1 punt uit 16 wedstrijden, maar de grootste zorgen liggen op een ander vlak. De club leeft in onmin met oud-bestuurders die de club zelfs de toegang tot het sportcomplex ontzegd hebben. Dit alles heeft geresulteerd in het feit dat de roemruchte club van weleer uit Groesbeek moet spelen op het sportcomplex van plaatsgenoot Germania.

Maar goed, Achilles Veen mag natuurlijk zaterdag niet met medelijden de wedstrijd in gaan en zal er alles aan gaan doen om ook in de competitie weer een keer de volle winst te pakken. De ploeg van John Karelse is nog ongeslagen sinds de winterstop, maar speelde wel 3 van de 4 wedstrijden gelijk. Tijd dus om weer eens 3 punten te pakken en de verloren plaatsen op de ranglijst weer goed te maken.

Achilles ’29 heeft al behoorlijk wat grote uitslagen te verduren gehad, maar de grootste kreeg het afgelopen weekend te incasseren op bezoek bij Spijkenisse. Het werd op sportpark Jaap Riedijk maar liefst 8-0!

De wedstrijd op Sportpark Noord begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rick Turk uit Sassenheim.

Sportpark Noord
Nijmeegsebaan 5
6561 KE  GROESBEEK