Verdediging: Gerwin, Harm, Jan en Ton
Middenveld: Arnold, Dennis, Frank en Nick
Aanval: Axel en Harmen

Reserve: Jeff, Johnny, Juan, Sebastiaan en Sven

Na de welverdiende overwinning op Roda Boys, carnaval en een rustdag mochten de mannen van het 4e aantreden tegen well 3.

Het eerste kwartier werd even gebruikt om wakker te worden met hier en daar een speldenprikje van beide kanten. In de 15e minuut een goede onderschepping van d’n boum die direct een mooie een-twee opzet met de pallet, vervolgens op kan stomen over de linkse kant en de voorzet kan geven op Axel die de bal netjes binnenkopt. 1-0

Een paar minuten later is het weer Axel die oog in oog komt te staan met de keeper, helaas blijft deze kans onbenut.

Veen gaat op zoek naar de 2-0 en die lijkt te gaan vallen in de 30e minuut, helaas schiet frenk de tank de bal op de lat.

Vlak voor rust valt Harm uit en wordt vervangen door Juan (Piet) die er onverwachts toch bij was aangezien alle loempia’s in de ochtend al uitverkocht waren.

In de rust werd Frank vervangen door Sebas en het spitsenduo vervangen door de 2 kappers.

Ik wil de rentree van Jeff toch even apart benoemen aangezien hij na 12 minuten met zijn tong op de grond en de nodige steken in z’n hoofd en zij al vervangen moest worden.

In de 65e minuut een vrije trap voor Well 4 die knap wordt binnengekopt door Mantje Jaas! Helaas wel langs de keppel in eigen doel.

In de 80e minuut nog een grote kans uit een corner voor Well maar deze werd keurig gered door onze keeper.

Tegen het einde nog een uitbraak van veense kant, Boumpie werd diep gestuurd en was doorgebroken maar er werd even aan de handrem getrokken door een verdediger van well.

Gele kaart en een vrije trap tot gevolg, deze vrije trap werd keurig uit de kruising geplukt door de wellse goalie.

Al met al weer een punt voor Achilles Veen 4 dat nu op 5 punten totaal komt.

Excuses voor het late verslag maar we zijn tot donderdag bezig geweest om de nummer 10 van Well van het veld te krijgen. De diep teleurgestelde aanvoerder liep nog steeds klagend met zijn handen opgeheven in de lucht over het veld.