Programma 75-jarig Jubileum Achilles Veen

Hierbij het volledige programma voor het 75-jarig Jubileum van VV Achilles Veen.

We starten op vrijdag 7 juni met een officiële jubileumreceptie. Hiervoor zijn uitnodigingen verstuurd. Daarnaast zijn uiteraard al onze leden en vrijwilligers welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Zaterdag 8 juni zal het traditionele Haantjestoernooi plaatsvinden. Hiervoor kan nog t/m 31 mei ingeschreven worden. Na afloop wordt extra uitgepakt met een optreden van Alex! KLIK HIER voor meer informatie over het Haantjestoernooi!

Vrijdag 14 juni zal er vanaf 20:30 uur een jubileumavond georganiseerd worden voor al onze leden en vrijwilligers van 18 jaar en ouder. We kijken met zijn allen terug op 75 jaar Achilles Veen en ook hier zal uiteraard voor entertainment gezorgd worden.

Zaterdag 15 juni zal er met de COVEBO dag uitgepakt worden voor alle jeugdleden t/m de JO15 en de MO15. Deze activiteit begint om 10:00 en duurt ongeveer tot 14:00 uur.

Zaterdag 17 augustus zal er vanaf 14:00 een seniorenactiviteit plaatsvinden (inclusief de JO17 en JO19) met onder andere een Footgolf parcours op ons eigen terrein. Vanaf 18:00 uur gaan we met zijn allen aan de barbecue  en we sluiten af met een Feestavond!