8-6-2019: Het zesde Haantjestoernooi!

av-banner1

Bijna is het weer zover. Traditiegetrouw zal op de tweede zaterdag van juni, op sportpark De Hanen Weide het zesde Haantjestoernooi georganiseerd worden.

Net als vele jaren hiervoor willen we ook dit jaar weer een leuk afsluitingsfeest organiseren met het daarbij behorend Recreatietoernooi. Ook dit jaar zullen we de dag weer afsluiten met een feestavond, bbq en een stukje muziek.

Iedereen die in staat is om een groep (7-tal) samen te stellen en ouder is dan 14 jaar, mag zich inschrijven. Dit kunnen o.a. zijn: families, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, of noem het maar op. Voor sportkleding/tenues dient het team zelf zorg te dragen.

Hierbij nodigen wij u uit om een groep samen te stellen en deel te nemen aan dit gezellige sportfestijn. Er zal 7 tegen 7 gevoetbald worden over een half veld. Aan buitenspel doen we niet en er mag gewisseld worden zo vaak men wil. Na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje de jaarlijkse feestvreugde weer losbarsten, zoals we dat gewend zijn in Veen.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u zich voor 31 mei inschrijven door een e-mail te sturen aan info@achillesveen.nl  Vergeet in deze mail niet de onderstaande informatie door te geven:
Teamnaam
Contactpersoon
Adres contactpersoon
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
e-mailadres

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 25,00. Te voldoen op 8 juni aan Jacco Vos voor aanvang van het toernooi.