Hier zijn ze dan; de lijsten van de Boutdraai 2020!

Als lid van Achilles Veen ben je te vinden op de lijst, dus zoek jezelf snel op en vanmiddag vanaf 17.00u gaan we los. KLIK HIER om de lijst te openen! Je mag de lijsten uitprinten, maar om vanuit het GROEN-witte hart te spreken, is dat wel zonde van het papier en de daaraan gekoppelde bomenkap. Dus wanneer mogelijk houdt de lijst online bij en er is een zoekfunctie in het document om je eigen naam te zoeken.
Voor iOS gebruikers (iphone/ipad), open document in app Boeken, en dan is zoekfunctie ideaal: lot nr staat links en ronde nummer rechts

We kunnen nu al spreken van een fantastisch resultaat en we waarderen de betrokkenheid van onze leden en de lotenkopers! Zo houden we onze club in leven in deze vreemde tijden!

We gaan nog een superronde doen tijdens onze gang door het dorp. Je kunt hiervoor lootjes kopen bij de bus, of appen naar de studio +31416691794. Meer info via de livestream later vandaag!

Zorg voor een hapje en een drankje, want vanaf 17u is de aandacht op het scherm benodigd via een van onderstaande kanalen!

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/vvachillesveen/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5v5WE4-7LuW4LgK2pBzSMA

Wanneer je prijs hebt, wordt dit genoteerd en je wordt volgende week zaterdag 19 December tussen 14 en 16u verwacht om je prijs op te halen op de Hanenweide. De prijzen die niet geclaimd of opgehaald worden, gaan naar voedselbank Altena.

Veel plezier en succes! En vergeet niet je verzoeknummers aan te vragen bij onze party bus! App naar +31416691794

Met vriendelijke groet,
Achilles Veen