Een avond vol thuis-entertainment verzorgd door Achilles Veen!

4EE625B7-EDB6-4D21-92B3-7D323B3445C0

Zaterdag 12 december staat er weer een mooie avond in Veen op het programma. Na het grote succes van de Muzikale Fruitmand op vrijdag 20 november, zal de Partybus met Feest-DJ Bally opnieuw zijn ronde gaan maken door Veen! Uiteraard zal dit ook weer live te volgen zijn via Facebook. Dit keer wordt er echter ook geschakeld naar de Boutdraaimiddag/-avond in de kantine van Achilles Veen! De Partybus gaat rijden vanaf 17:00 uur en rond die tijd zal er ook begonnen worden met de Boutdraaimiddag!

Vindt u het leuk als de partybus ook bij u langs komt? U kunt een nummer aanvragen door middel van het sturen van een whatsapp bericht aan +31416691794. Vergeet in dat bericht niet de volgende informatie te delen:

• Je eigen naam
• Welk nummer je zou willen aanvragen
• De naam voor wie je het nummer aanvraagt (dit mag natuurlijk ook voor jezelf zijn)
• Het adres waar het nummer gedraaid moet worden
• Wat je ervoor wil betalen (minimaal € 10,00)
• Hoe je wil betalen (contant bij arriveren, of via een betaalverzoek)

Het verschil met de vorige keer is, dat er dit keer geschakeld gaat worden naar live beeld van het Boutraaien in de kantine!

Het Rad van Fortuin zal draaien met diverse schitterende prijzen waaronder vlees-, kip-, vispakketten en andere versnaperingen. Mede mogelijk gemaakt door onder andere onze sponsoren Slagerij Vos, Poeliersbedrijf René Duister en Ambachtelijke Palingrokerij ’t Tonnetje!

Dit is natuurlijk extra leuk als je zelf ook lootjes hebt! Alle leden van Achilles Veen krijgen gratis een paar lootjes. Wil je graag met meerdere lootjes kans maken op mooie prijzen, dan kan je deze uiterlijk donderdag 10 december bestellen via onderstaand invulformulier. Lootjes kunnen ook contant afgerekend worden bij de Kerstbomenverkoop! De lootjes kosten € 1,- per stuk.

De verkochte loten worden door de organisatie willekeurig ingevuld in verschillende rondes, om zo net als met fysieke lootjes kans te maken met verschillende nummer/kleuren. Voor aanvang van het boutdraaien wordt de lijst met lootjes en namen op de website geplaatst. De nummers zijn alleen geldig wanneer een volledige betaling is ontvangen!

Prijzen kunnen afgehaald worden vanaf 19 december. Meer info hierover volgt nog. Niet geclaimde prijzen zullen beschikbaar gesteld worden aan o.a. voedselbank Altena.

Wij kunnen niet wachten om er een fantastische avond van te gaan maken!