Achilles Veen wint strafschoppenserie in Dongen!

Dongen

Donderdag 7 maart werd dan eindelijk de veelbesproken strafschoppenserie in Dongen opnieuw afgewerkt. Het massaal toegestroomde Veense publiek was getuige van een korte maar krachtige ‘wedstrijd’.

Over de aanleiding van deze opnieuw af te werken strafschoppenserie is inmiddels al genoeg gezegd en geschreven en het enige wat de ploeg van Dennis van der Steen kon doen was ervoor zorgen om goed voorbereid aan de ‘aftrap’ te staan.

Voor Achilles Veen verschenen Jari Koenraat, Jochem Scheij, Tim van Broekhoven, Fabian Korporaal en Nikki Baggerman aan de stip en allemaal wisten zij  het net te vinden. Voor Dongen ging het bij de vierde strafschop mis (lat) en daardoor was de vijfde van Nikki Baggerman beslissend om de overwinning te pakken!

Er werd een mooi feestje gevierd met het toegestroomde publiek en Achilles Veen mag dus door naar de kwartfinale. Deze wordt gespeeld op De Hanen Weide in het paasweekeinde. De aftrap staat gepland voor zaterdag 30 maart om 17:00 uur. Tegenstander is competitiegenoot Best Vooruit.