Achilles Veen verslaat ook Gemert

Dinsdag 18 augustus werd alweer de vijfde oefenwedstrijd in de voorbereiding gespeeld. Na te hebben verloren van SteDoCo en Blauw/Geel ’38 werd er gewonnen van OJC Rosmalen, Halsteren en dinsdag dus ook van derde divisionist Gemert.

De wedstrijd werd gespeeld op De Hanen Weide en begon om klokslag 20:00 uur. De wedstrijd speelde zich in de beginfase vooral af op het middenveld en in het eerste halfuur werd dan ook geen enkele kans gecreëerd door beide ploegen. Na ruim een half uur spelen was er pas de eerste kans te noteren. Gemert kon als eerste gevaarlijk worden en pas daarna lukte het Achilles Veen ook een aantal keren gevaarlijk voor het vijandige doel te komen.

Coach John Karelse lijkt iets meer naar een vast basisteam te werken. Er werden namelijk in de rust slechts 2 spelers gewisseld.

In de 60e minuut lukt het Achilles Veen om op voorsprong te komen. Teun Sebregts wordt knap door Berry Sonnenschein de diepte in gestuurd en Rémon Koenen is er als de kippen bij om de voorzet van Sebregts binnen te tikken.

In het restant van de wedstrijd zijn er voor beide ploegen nog wel kansen, maar de 1-0 stand blijft staan tot het laatste fluitsignaal.

Opstelling Achilles Veen
Jan Schimmel (46’ Jorn Wagener), Zain Moghal (46’ Melle Mandemakers), Thijs van den Berg, Mats van Huijgevoort (61’ Vincent van Hoof), Berry Sonnenschein, Teun Sebregts (61’ Niek Wilborts), Maarten Boddaert (61’ Theo Martens), Bart Westerlaken, Rémon Koenen (83’ Thomas Schilders), Thomas Schilders (74’ Ousmane Traore), Thomas de Man

Aanstaande zaterdag wordt vanaf 10:00 uur de Kick-Off voor de jeugd georganiseerd. Hierbij zal ook de selectie van Achilles Veen 1 aanwezig zijn. In de middag zal Achilles Veen voor de laatste voorbereidingswedstrijd op De Hanen Weide aantreden tegen Kozakken Boys voor een heuse gemeentelijke derby! De aftrap is om 14:30 uur. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan De Hanen Weide, vergeet dan alstublieft niet vooraf het Corona-Protocol door te nemen! We kunnen wegens de Corona regelgeving maximaal 500 mensen toelaten op ons sportpark, dus wees op tijd!