Achilles Veen nu ook op Instagram

Instagram

Zoals velen van jullie weten is Achilles Veen al geruime tijd vertegenwoordigd op social media.

Al in maart 2011 werd de officiële twitterpagina gelanceerd en we kunnen gerust zeggen dat dit een succes is. De inmiddels ruim 2100 volgers blijven op de hoogte van de verrichtingen van ons eerste elftal, maar ook overig nieuws over onze club bereikt wekelijks veel volgers! Zo zijn er in de afgelopen 28 dagen 63 ‘tweets’ geplaatst en deze berichten hebben bij elkaar geleid tot ongeveer 110.000 tweetweergaven! Het aantal bezoeken aan ons profiel bedraagt in de afgelopen 4 weken maar liefst 3.200! In weken dat de competitie in volle gang is liggen deze aantallen nog een stuk hoger!

Vier jaar later werd besloten dat onze volgers ook via Facebook op de hoogte gehouden moesten worden. Op deze pagina werden de afgelopen tijd vooral nieuwsberichten gedeeld die op de website gepubliceerd zijn. De pagina is inmiddels gegroeid naar 874 ‘likes’ en 900 volgers.

Naast deze succesvolle pagina’s is dus afgelopen week ook een pagina op Instagram gelanceerd! Via deze pagina proberen we nog meer mensen te bereiken en op de hoogte te houden van onze mooie club op een leuke manier met meer bewegende beelden! Deze pagina is tevens gekoppeld aan de Facebookpagina, zodat ook daar wat meer leven in de brouwerij komt!

Volg Achilles Veen dus via Twitter, Facebook en Instagram!